Ny på jobbet

Vd:n lämnade logistikbolaget – här är hennes nya jobb

Lisette Hallström. Foto: pressbilder.

Early Bird, ett logistikbolag med fokus på hållbara "last mile"-lösningar, har rekryterat Lisette Hallström till tjänsten som försäljningschef. Hon kommer senast från en roll som vd för MoveByBike.

Redaktör och reporter

I veckan stod det klart att Lisette Hallström lämnar det noterade mobilitetsbolaget MoveByBike. Under hennes tid där slog man bland annat ihop bolaget med tuktuk-budbolaget Bzzt.

Nu kan Impact Loop berätta att hon går till en tredje aktör inom mobilitet, som försäljningschef på logistikbolaget Early Bird. Där kommer hon enligt ett pressmeddelande att vidareutveckla företagets strategier för miljövänlig distribution, vilket enligt bolaget är i linje med företagets mål om utsläppsfria leveranser till år 2030.

"Jag ser fram emot att bli en del av Early Bird. Företaget har stor potential, ligger rätt positionerade och jag hoppas att jag med min erfarenhet och kunskap kan bidra till att ta Early Bird till nästa nivå. Jag ser fram emot att starta vår resa tillsammans i september", säger Lisette Hallström.

Sedan starten 2019 har Early Bird sin breddat sin leveransportfölj med kvällsleveranser, etikettfria returer från dörren.

“Uppskattad i branschen”

De har även lanserat tjänsten Hem till Hem, som riktar sig mot återbruksmarknaden genom att låta privatpersoner skicka paket mellan varandra från dörr till dörr utan ombud.

"Vi är oerhört stolta och glada över att Lisette nu blir en viktig del av Early Bird. Vi har haft ett öga på henne under lång tid då hon har rätt kompetens, driv och personlighet, dessutom är hon en uppskattad person i branschen med brett nätverk som kommer lyfta Early Bird flera steg till. Det är sånt här som kallas drömrekrytering", säger Pelle Lönn, vd för Early Bird.

Under 2022, från september månad då bolaget Early Bird AB grundades, omsatte Early Bird cirka 164 miljoner kronor samtidigt som de gjorde ett resultat på cirka - 9 miljoner kronor.

Dela artikeln:

Fortsätt läsa – kom in i loopen!

  • Håll dig i loopen med vårt dagliga nyhetsbrev (gratis!)
  • Full tillgång till daglig kvalitetsjournalistik med allt du behöver veta inom impact
  • Affärsnätverk för entreprenörer och investerare med månatliga meetups
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fortsätt läsa – kom in i loopen!

  • Håll dig i loopen med vårt dagliga nyhetsbrev (gratis)!
  • Full tillgång till daglig kvalitetsjournalistik med allt du behöver veta inom impact
  • Affärsnätverk för entreprenörer och investerare med månatliga meetups
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.